13 Eylül 2013 Cuma

THE HEİRS/THE INHERİTORS GERİ SAYIM BAŞLADI!!


Merhaba sevgili çingularım bugün sizi bana göre 2013'ün daha başlamadan favori dizisi olmaya aday Lee Min-Ho ve Park Shin Hye'nin yeni dizisi The Heirs Türkçe adıyla "Mirasçılar" ile tanıştıracağım.Lee Min-Ho'nun 2013'te yeni bir dizi çekeceğini duyunca havalara uçtum ve şöyle dedim "İnşallah partneri Park Shin Hye , Yoon Eun Hye ya da Suzy olur." birinci terciğim tutu ve Park Shin Hye partneri oldu ben bunu duyunca çıldırdım tabi birde kadroya istemediğim kadar yakışıklı eklenince bu dizi yeme de yanında yat cinsinden oldu :)





KONUSU
Varlıklı ailelerden gelen lise öğrencilerinin arkadaşlıklarını ve aşk hayatını anlatıyor.Amerikan dizisi 'Gossip Girl' ve Boys Over Flowers'ın karışımı bir dizi olacaktır.Çoğu Kore Hayranının ilk dizisi olan BOF ve ordaki Gu Jun-Pyo rolüyle yüreğimizi dağlayan Min-Ho'muzu tekrar öyle bir karakterde görmek için sabırsızlanıyorum 








KARAKTER TANITIMI

Lee Min Ho-Kim Tan 
Empire Group'un varisidir. Küstah ve hep kendini düşünen biridir. Buna rağmen üvey ağabeyi Kim Won'un gölgesinde kalmıştır. Durumu kötü olmasına rağmen Cha Eun-sang'a aşık olmuştur.



Park Shin Hye-Cha Eun Sang 
'Fakirliğin varisi' ve Empire Group'un temizlik işlerine bakan kadının (hizmetçisinin) kızıdır. Chan Young (Min Hyuk) ile birlikte büyümüştür ve iki ayrıcalıklı erkek, Kim Tan(Min Ho) ve Choi Young-do(Woo bin) ile bir aşk üçgeninde kalmıştır.



Kim Woo Bin-Choi Young Do 
Lüks bir tatil yerinin varisidir. IQ'su 150'dir fakat zekasını derslerini geçmek yerine arkadaşlarını küçük düşürmek ve rahatsız etmek için kullanmaktadır.


Kang Min Hyuk-Yoon Chan Young
Empire Group'un sekreterinin oğludur. Kim Tan'ın eski kız arkadaşı Lee Bo-na'ya aşık olan Cha Eun-sang'ın en yakın arkadaşıdır.


Choi Jin Hyuk-Kim Won
 (Min Ho'nun üvey abisi )Empire Grup'un şu anki başkanı ve Kim Tan'ın üvey abisi. Kim Won'un annesi ölmüş ve Kim Won, Empire Lisesinde öğretmen olan Jeon Hyun Joo ile sevgili.


Krystal-Lee Bo Na
 Şu anda Yoon Chan Young (Kim Woo Bin) ile çıkan, Kim Tan'ın (Min Ho) eski sevgilisi. Bankalar Holdinglerinin mirasçısı.


Kim Ji Won-Rachel Ryu 
Büyük Otel Grubu'nun mirasçısı, Kim Tan(Min Ho) ile nişanlı ve ona karşılıksız bir aşk besliyor. Annesi otel grubunun başkanı ve Choi Young Do (Rachel'in kan bağı olmamasından dolayı üvey abisi) adında bir oğlu olan Oteller zincirine sahip bir adamla ikinci evliliğini yapmış.


Kang Ha-Neul-Lee Hyo Shin 
Başsavcının oğlu ve öğrenci temsilcisi.Kim Tan’ın abisi Kim Won ile sevgili olan öğretmeni Jeon Hyun Joo'u karşılıksız seviyor.


Park Hyung Shik-Choi Young Do
 Rachel'ın abisi, oteller zincirinin mirasçısı.



 Im Joo Eun-Jeon Hyun Joo
Empire Lisesi'nde bir öğretmendir. Dışarıdan aklı başında ve havalı görünen fakat gerçek hayatta az biraz garip olan biridir. Yapmasını bildiği tek şey çalışmak olsa da keskin zekası ile Kim Won'un dikkatini çekmektedir.

TRAİLER




SETTEN RESİMLER














Dizinin kadrosu o kadar kaliteli ki hemen 
başlaması için tatilin bitmesini istediğimi farkettim.Hepimizin sevdiği Sceret Garden , A Gantleman Dignity gibi kaliteli dizilerin senaristi  Kim Eun-Sook dizimizin senaristliğini üstleniyor bu kadar güzel şey olunca bize sadece ekim ayını bekleyip izlemek kalıyor.Başka bir yazıda görüşmek üzere sevgili çingularım lütfen The Heirs ve Lee Min Ho'yu sürekli destekleyin :) 

NOT:DİZİ BAŞLAYINCA HER BÖLÜMDE NE OLDUĞUNU AYRINTISIYLA YAZACAĞIM ^^ 

(BİLGİLER GELDİKÇE YAZI GÜNCELLENECEKTİR)

2 yorum:

  1. Bu dizinin kadrosu müthiş sabırsızlıkla bekliyorum.Paylaştıgın diziler harika kumovoo.

    YanıtlaSil
  2. Yorumun için teşekkürler öncelikle bana göre dizinin kadrosu Leonardo Da Vinci'nin elinden çıkma bir resim gibi :) Kesinlikle gördüğüm en güçlü kadro diyebilirim.Sanada kamsahamida ^^

    YanıtlaSil