21 Temmuz 2013 Pazar

"SHARK" İNTİKAMIN EN ACI HALİ



Shark-p01.jpg
Merhaba çingular üç gündür düzenli şekilde yazıyorum çok çalışkanım yani...İlk kez dizi tanıtımı yapacağım umarım beğenirsiniz ^ ^ Bu yıl bomba gibi diziler yayınlanmaya başladı Shark diğer adıyla "Look Back: The Legned of Orpheus" onlardan biri başrollerini Son Ye Jin ve acıların çocuğu bakışı ile tanıdığımız gönüllerimizi fetheden Kim Nam Gil paylaşıyor.







KONUSU

Jo Hae Woo (Son Ye Jin) zengin bir ailenin kızıdır.Han Yi So (Kim Nam Gil) 'nun babası Hae Woo 'nun ailesinin yanında şöför olarak çalışır. Hae Woo ve Yi So birbirlerinin ilk aşkları olurlar bir gün Han Yi So'nun babası Hae Woo'nun ailesi yüzünden hayatını kaybeder bunun üzerine Yi So babasının neden öldüğünü araştırırken bulmaması gereken birşeyi bulduğu için öldürülmeye çalışılır.Kazadan sağ çıkmayı başaran Han Yi So'nun istediği tek birşey vardır babasının intikamını almak.Artık aradan zaman geçmiştir ve Yi So'nun artık yeni bir yüzü ve kimliği vardır.Artık intikam zamanı gelmiştir peki ya aşk?


Konusu biraz sıradan olabilir ama çok güzel işlemişler izlerken bazen Kim Nam Gil'in bakışlarından çok korkuyorum adam oynamıyor yaşıyor.Aslında diziyi izlememin asıl nedeni Son Ye Jin saf bir güzelliği var çok inandırıcı rol yapıyor tavsiye ederim izleyin...


*Dizinin alttaki OST'na bayıldığımı söylemek istiyorum



OST-BoA Between and Hell





KARAKTER TANITIMI




Son Ye Jin - Jo Hae Woo
Öldüğünü sandığı ilk aşkının neden öldürüldüğünü bulmak için savcı olmuştur.O zor günleri atlatırken yanında olan lise arkadaşı aynı zamanda başsavcının oğlu olan Oh Joon Young ile evlenmiştir.Tam mutlu olacakken aniden gelen bir dava onu yıllarca aradığı şeye adım adım götürecektir.




Kim Nam Gil - Han Yi So / Joon Yoshimura 
Yıllar önce babasının neden öldürüldüğünü araştırırken öldürülmek istenmiş onu kurtaran kişi sayesinde  hayatı ve yüzü değişmiş,babasının ölümüne yol açan Hae Woo'nun ailesinden intikam alacağına dair yemin etmiştir.Artık eski Han Yi So'dan eser yoktur.





Ha Seok Jin - Oh Joon Young
Han Yi So ve Jo Hae Woo'nun lise arkadaşıdır.Hae Woo Yi So ölünce çok zor zamanlar geçirmiştir ama Oh Joon Young onun her zaman yanında olduğu için minettar kalmıştır böylece zamanla yakınlaşıp evlenmişlerdir.
Başsavcının oğludur aynı zamanda Jo Hae Woo'nun dedesinin sahip olduğu oteller zincirini yönetmektedir. 



Lee Ha Nui - Jang Young-Hee
Han Yi So kendi bildiği adıyla Joon Yoshimura'nın sekreteridir.Akıllı başarılı bir kadındır patronunun gözüne girmek için elinden geleni yapar uzun zamandır onunla çalışıyordur.Ama onunda sakladığı bazı şeyller vardır






Park Won Sang - Byeon Bang Jin
Dedektif ve polis memuru Han Yi So babasının öldürülmesinin nedenini araştırırken Byeon Bang Jin 'den yardım ister ama o gittiğinde Yi So kaza geçirmiş ve cesedi ortadan kaybolmuştur.Şimdilerde Jo Hae Woo ile aradıkları şeyi bulmaya çalışıyorlar.



Jung In Gi -  Han Young Man
Hikayenin ana karakteri aslında,Han Yi So 'nun babası patronunun emri ilepatronunun oğlunun yerine hapise girmek için karokola  girerken öldürülmüştür.
Ama ölümünün arkasında çok daha büyük bir sır vardır.





Lee Si Yeon - Kim Dong Soo
Han Yi So , Jo Hae Woo ve Oh Joon Young 'un okul arkadaşı eskiden hep beraber dolaşırlarmış.Şimdilerde Han Yi So yani Joon Yashimura'nın şoförü olarak çalışıyor ve sekreter Jang Young Hee 'den hoşlanıyor.





Lee Jeong Kil - Jo Sang Kook
Jo Hae Woo'un dedesi.Oteller zincirinin sahibi ülkede adı bilinen iş adamlarından.




Kim Kyu Chaeol - Jo Ui Sun
Jo Hae Woo'un babası zeka yoksunu çocuk gibi bir adam kendisi suçsuz diğer herkes suçlu gibi davranan karısını aldatan bildiğimiz adi bir herif işte.(kendimi tutamadım kusuruma bakmayın)



Nam Bo Ra - Han Yi Hyun
Tatlı mı tatlı şeker mi şeker kızımız :) Han Si Yo'un kız kardeşi abisi ve babası öldükten sonra dedektif tarafından evlat edinilmiş hayat dolu bir genç kız.




Kyung Soo Jin - Jo Hae-Woo
Jo Hae Woo'un gençliği.
Dip Not:Nasıl bu kadar benzetmişler hala şaşkınım.





Yeon Jun Seok - Han Yi So
Yi So'nun gençliği





!!!DİZİYE BAŞLAMAYANLAR OKUMASIN SPOİLER İÇERİR!!!




*Bu çocuğa yapılırmı yaa şunun suratındaki masumiyete bak pislik adam.Şaka maka ben bu sahnede baya ağlamıştım çocuğumun üzerine resmen kamyonu sürdü köpek adam.Diziyi izlerken bu sahnede hem ağlıyordum hemde 'Mezarında ters dön pislik' diye bağırıyordum...Çok duygusaldı.







*Bu sahnede kıza çok üzülmüştüm ne olduğunu merak ediyordu birden bir çarpışma sesi duydu ve dünyası başına yıkıldı tek arkadaşı ve ilk aşkı öldü.Çocukta nasıl gerçekleri anlatsam diye düşünüyordu diyemedi ki kıza babamda bende deden ve baban yüzünden bu hallere düştük :(






*Adam öpmedi yedi resmen...Bizim tatlı kızımız işten bunaldığı için içki içmeye sürekli gittiği küçük yere gider ne tesadüftür ki Yi So'da ordadır.İkilimiz birlikte içmeye başlarlar gecenin sonunda evlerine gitmek için ayrılırlar kızımızı kocası almaya gelecektir ne iştirki kızımız telefonunu içki içtikleri yerde unutur telefonu Yi So'ya verirler telefonu vermek için arkasından koşarken kızımızı kendine çekip öper...Ne sahneydi be :)







*Han Yi So olduğunu anladığı bölüm ikisinede çok üzülmüştüm :( Yi So için bir tarafta banasının intikamı diğer tarafta sevdiği kadın.Unni zaten yıkıldı 10 yıldır yasını tuttuğu adam yaşıyor ama bambaşka biri olmuş. İzlerken tepkilerim şöyleydi 'anladı , itiraz ediyor birde , kıyamam unnime vb.'' 

!!!SPOİLER BİTTİ!!!




Son olarak şunu söylemek istiyorum konusuna bakarak karar vermeyin ben diziyi 1.bölümünde bırakıyordum iyiki bırakmamışım şimdi her bölümünü dört gözle bekliyorum umarım izlersiniz ve beğenirsiniz herkese iyi seyirler :) Başka bir yazıda görüşmek üzere kendinize iyi bakın.